Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energi-hussyn.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Skal du købe hus? Bestil en dygtig og certificeret bygningssagkyndig her

Skal du købe hus?

Du har muligvis sikret dig juridisk. Det er dog ikke en sikkerhed for, at der ikke vil komme ubehagelige bygningsmæssige overraskelser efter overtagelsen. Derfor anbefaler vi, at tegne ejerskifteforsikring.

Byggeteknisk gennemgang

Når boliger sælges, udarbejdes der gerne Tilstandsrapport, ejerskifteforsikring m.v. for at gøre sælgers ansvar mindre (ansvarsfraskrivelse).

For nogle bygningstyper kan dette system ikke bruges, idet der ikke kan ansvarsfraskrives når bygningsejer er professionel. Dette gælder f.eks. produktionsvirksomhed, landbrugsvirksomhed, udlejningsejendom, andelsboliger m.v.
Den som står overfor at købe en sådan bygning, vil som oftest gerne vide noget mere om den ejendom de skal købe. Derfor tilbyder vi at udarbejde det vi kalder en byggeteknisk gennemgang. Rigtig mange er glade ved den løsning, og det gør mange handler mulige.
Det fungerer på den måde, at vi gennemgår bygningen (eller bygningerne hvis ejendommen består af flere bygninger). Derefter beskriver vi observationerne i en rapport, og giver dermed en potentiel køber et grundlag for den endelige beslutning for køb eller afslag.

Se din pris og bestil her

Vil du også dit hjem det bedste?

Har du problemer med dit hus, eller skal det sælges til fordel for et andet hus? Lige meget hvad det er, er det vigtigt at få hjælp af en dygtige bygningssagkyndig, som træder til og hjælper