Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/energi-hussyn.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6131
Skal du sælge hus? Bestil en dygtig og certificeret bygningssagkyndig her

Skal du sælge hus?

Energimærkningsrapport

Det er et lovkrav, at de fleste ejendomme skal energimærkes i forbindelse med ejerskifte eller udlejning. Energimærkningsordningen er gældende for både private og professionelle sælgere af ejendomme.
En Energimærkningsrapport giver et godt overblik over husets energimæssige tilstand, og der gives forslag til forbedringer. Når energimærket forbedres et skalatrin forøges din boligs værdi. Overordnet set er Energimærkeordningen blevet til for at reducere CO2-udslip, hvilket bl.a. gøres ved at forbedre vore huse med hensyn til isolering, varmeanlæg m.v. Denne ordning er underlagt Energistyrelsen.

Tilstandsrapport

Når der handles fast ejendom, er sælger i henhold til forbrugerbeskyttelsesloven, forpligtet til at forevise køber et tilbud om ejerskifteforsikring. Dette er for at kunne opnå en vis grad af ansvarsfraskrivelse i forbindelse handlen. For at det kan lade sig gøre, skal der foreligge en Tilstandsrapport og en Elinstallationsrapport, som kan bestilles på Energi-hussyn.dk. Der kan læses mere om dette emne ved at benytte linket til Sikkerhedsstyrelsen, og boligejer.dk. Systemet er kun gældende for private ejere.

Elinstallationsrapport

Samme regler som ved Tilstandsrapport er gældende ved Elinstallationsrapport. Denne ordning er underlagt Sikkerhedsstyrelsen.

Se din pris og bestil her

Vil du også dit hjem det bedste?

Har du problemer med dit hus, eller skal det sælges til fordel for et andet hus? Lige meget hvad det er, er det vigtigt at få hjælp af en dygtige bygningssagkyndig, som træder til og hjælper